Динаміка та напрями розвитку міжнародної діяльності ДНТЦ ЯРБ - Єсипенко, Ю.В.; Печериця, О.В.; Шевченко, І.А. (Ядерна та радіаційна безпека, 2016)
Наведено огляд основних складових міжнародної діяльності ДНТЦ ЯРБ за станом на початок 2017 року, з використанням низки прикладів. Продемонстровано наявність тенденції до подальшого розширення загального спектра міжнародної діяльності. Визначено напрями та орієнтири для її подальшого розвитку та вдосконалення. Представлен обзор основных составляющих международной деятельности ГНТЦ ЯРБ по состоянию на начало 2017 года, с использованием ряда примеров. Продемонстрировано наличие тенденции к дальнейшему расширению общего спектра международной деятельности. Определены направления и ориентиры для ее дальнейшего развития и усовершенствования. The paper presents an overview of the key constituents of SSTC NRS international activity as of early 2017 and provides a number of examples. A tendency to further expansion of international activity is demonstrated. Areas and targets for further development and improvement of SSTC NRS international activity are identified.