VI наукові читання імені академіка Я.Д.Ісаєвича - Литвин, М.Р.; Хахула, Л.І. (Український історичний журнал, 2016)
Присвячений 80-літтю від дня народження Ярослава Дмитровича Ісаєвича науковий
захід відбувся 9–10 березня 2016 р. у Львові. Організували його Західний науковий центр НАН України, МОН України, Інститут українознавства імені І.Крип’якевича
НАНУ, Український католицький університет, Наукове товариство імені Шевченка.
Наукові читання проводяться за рішенням вченої ради Інституту українознавства
імені І.Крип’якевича НАН України для вшанування пам’яті видатного історика, довголітнього директора інституту, голови Міжнародної асоціації україністів та Українського
національного комітету істориків академіка НАНУ Я.Ісаєвича (1936–2010 рр.).