II Міжнародна зброєзнавча конференція - Тоїчкін, Д.В. (Український історичний журнал, 2016)
Організований Національним музеєм історії України, Національним військово-історичним музеєм України, Інститутом історії України НАНУ захід відбувся 16–18 травня 2016 р. в Києві. Спонсорами й партнерами конференції виступили приватний «Feldman Family Museum» (Харків), компанія «Lezo group» (Київ), міжнародна
дослідницька група «Razmafzar», журнал «Антиквар» (Київ).