Одеські купці брати Янніс і Томас Раллі та їхні нащадки: соціальна адаптація й еволюція родини (XIX ст.) - Томазов, В.В. (Український історичний журнал, 2016)
На широкій джерельній базі розглядається походження, родинні зв’язки, соціальне становище та діяльність відомої одеської купецької родини Раллі. Простежуються глибинні процеси, які відбувалися у середовищі хіоської аристократії, що облаштувалася в Одесі. In the article on the considerable source basis has been analyzed origin, social status and activity of the famous Odesa’s merchant family of Rallis; has been researched the radical processes among the Chios’ aristocracy that settled in Odesa.