Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст.: Збірник наукових праць відділу історії України ХІХ – початку ХХ ст. Інституту історії України НАН України (вип.1–25) - Калакура, Я.С.; Дмитрієнко, М.Ф. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст.: Збірник наукових праць
відділу історії України ХІХ –
початку ХХ ст. Інституту історії України НАН України. – Вип.1–25. – К., 2000–2016.