Гримич М. Життя під піньорами: Культурний ландшафт українських поселень у Бразилії (А.Л.Зінченко) - Зінченко, А.Л. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Гримич М. Життя під піньорами: Культурний ландшафт українських поселень у Бразилії. –
К.: Дуліби, 2016. – 704 с.