Товщинні залежності характеристик високочастотного магнітного гістерезису в монокристалічному барієвому гексафериті - Нікитенко, А.Л.; Костенко, В.І.; Григорук, В.І.; Романюк, В.Ф. (Радіофізика та електроніка, 2017)
Предметом даного дослідження є характеристики гістерезису частотно-польової залежності феромагнітного резонансу в зразках барієвого гексафериту. Мета полягає в експериментальному дослідженні характеристик високочастотного магнітного гістерезису в широкому діапазоні зміни товщини зразків.
Експериментальне дослідження проведене методом НВЧ-спектроскопії. Для створення циліндричної доменної структури використано польовий метод. Предметом данного исследования являются характеристики гистерезиса частотно-полевой зависимости ферромагнитного резонанса в образцах бариевого гексаферрита. Цель состоит в экспериментальном исследовании характеристик высокочастотного магнитного гистерезиса в широком диапазоне изменения толщины образцов.
Экспериментальное исследование проведено методом СВЧ-спектроскопии. Для создания цилиндрической доменной структуры использован полевой метод. In this work we study the properties of hysteresis of ferro-magnetic resonance frequency-field dependence in the samples of barium hexaferrite. The purpose of the study is the experimental investigation into the properties of high-frequency magnetic hysteresis within the wide range of the samples thickness.
The experimental investigation was carried out using EHF-spectroscopy technique. The field method is used to obtain a cylindrical domain structure.