Українська багатопартійність в історичних студіях І.Ф.Кураса - Прилуцька, О. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті аналізується наукова спадщина І.Кураса щодо висвітлення формування багатопартійності в Україні. Ukrainian multi-party system in historical school of I.F.Kuras. The article is dedicated to the scientific heritage of I.Kuras regarding the issue of formation of multi-party system in Ukraine.