Правове забезпечення інформаційної влади в сучасній Україні - Каращук, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті розглядаються питання правового забезпечення інформаційної влади в сучасній Україні. The legal ensuring of informational power in modern Ukraine. The article considers the issue of the legal ensuring of informational power in modern Ukraine.