Формування національної ідентичності - домінанта етнополітичного менеджменту України - Зварич, І. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2009)
У статті розглядаються різні аспекти впливів етнополітичного менеджменту на формування національної ідентичності. The influence of ethno-political management on the formation of national identity. The article considers different aspects of the influence of ethno-political management on the formation of national identity.