Історія польської науки 1944–1989. – Т.X. – Ч.1: Умови розвитку польської науки. Держава й суспільство; Ч.2: Інституції; Ч.3: Ідеї та практика - Лазурко, Л.М. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Historia nauki polskiej 1944–
1989 / Pod red. L.Zasztowta, J.Schiller-Walickiej. – Warszawa:
Instytut Historii Nauki PAN , 2015. –
T.X. – Cz.1: Warunki rozwoju nauki
Polskiej. Państwo i społeczeństwo. –
447 s.; Cz.2: Instytucje. – 717 s.; Cz.3:
Idee i praktyka. – 445 s. (Історія польської науки 1944–1989 / За ред. Л.Заштовта,
Й.Шиллер-Валіцької. – Варшава: Інститут історії науки ПАН,
2015. – Т.X. – Ч.1: Умови розвитку польської науки. Держава
й суспільство. – 447 с.; Ч.2: Інституції. – 717 с.; Ч.3: Ідеї та
практика. – 445 с.)