Гирич І. Михайло Грушевський: конструктор української модерної нації - Демченко, Т.П.; Іваницька, С.Г. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Гирич І. Михайло Грушевський:
конструктор української модерної нації. –
К.: Смолоскип, 2016. – 840 с.