Тельвак В., Педич В. Львівська історична школа Михайла Грушевського - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Тельвак В., Педич В. Львівська історична школа Михайла Грушевського. – Л.: Світ, 2016. – 440 с.
(серія «Грушевськіяна», т.9).