Крим в умовах суспільно-політичних трансформацій (1940–2015): Збірник документів і матеріалів - Зінченко, А.Л.; Газізова, О.О. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Крим в умовах суспільно-політичних
трансформацій (1940–2015): Збірник документів і матеріалів. 2-ге вид. /
Упор.: О.Г.Бажан, О.В.Бажан, С.М.Блащук, Г.В.Боряк, С.І.Власенко, Н.В.Маяковська. –
К.: Кліо, 2016. – 1092 с.