До 80-річчя доктора історичних наук, професора С.В.Кульчицького - Юркова, О.В. (Український історичний журнал, 2017)
26 січня 2017 р. в Інституті історії України НАН України на засіданні вченої ради колеґи урочисто вітали доктора історичних наук, професора Станіслава Владиславовича Кульчицького з поважним ювілеєм – 80-річчям від дня народження та 60-річчям наукової діяльності.