Сроґош Т. Між війною й модернізацією: Дослідження з історії південно-східних окраїн Речі Посполитої у XVII–XVIII ст. - Сінкевич, Є.Г. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Srogosz T. Między wojną a modernizacją: Studia z
dziejów kresów południowo-wschodnich
Rzeczypospolitej w XVII–XVIII wieku. –
Częstochowa: Wydawnictwo Akademii im. Jana Długosza, 2016. – 267 s. (Сроґош Т.
Між війною й модернізацією: Дослідження з історії південно-східних окраїн Речі Посполитої
у XVII–XVIII ст . – Ченстохова: Видавництво Академії ім. Яна Длуґоша, 2016. – 267 с.).