Позитивізм: рефлексії щодо класичної моделі історіописання: Матеріали круглого столу - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Позитивізм: рефлексії щодо класичної моделі історіописання: Матеріали круглого столу /
Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С.Сковороди. – Х.: Апостроф, 2016. – 280 с.