Схід і Південь України: час, простір, соціум: У 2 т. – Т.2: Матеріали до бібліографії - Ковалевська, О.О. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Схід і Південь України: час, простір, соціум: У 2 т. – Т.2: Матеріали до
бібліографії / Наук. ред. В.І.Попик;
уклад.: Т.В.Добко (кер.), О.Я.Дуднік,
А.М.Колесніченко, Л.С.Новосьолова,
В.Ю.Радченко, В.А.Шкаріна та ін. –
К.: Ін-т історії України НАН України, Нац. б-ка України ім. В.І.Вернадського,
2016. – 944 с. (серія «Студії з регіональної історії»)