Любомир Винар (Український історичний журнал, 2017)
16 квітня 2017 р. у США на 86-му році життя
відійшов у Вічність визначний український історик,
професор Любомир-Роман Винар. Понад 60 років
свого життя він присвятив історії. Історії-науці,
історії-практиці, історії творення українського сеґменту у світовому науковому й суспільному просторах.