Існуючі методи оптимізації фінансування інвестиційної діяльності підприємств - Івченкова, О.Ю.; Літвиненко, Ю.Д. (Вісник економічної науки України, 2017)
У статті проведено аналіз основних методів оптимізації фінансування інвестиційної діяльності. Доведено, що процес вибору оптимальної структури джерел фінансування є найважливішим завданням економічної служби підприємства. Обґрунтовано використання теоретичних моделей вибору оптимальної структури джерел фінансування в умовах кризи і нестабільної ринкової економіки. В статье проведен анализ основных методов оптимизации финансирования инвестиционной деятельности. Доказано, что процесс выбора оптимальной структуры источников финансирования является важнейшей задачей экономической службы предприятия. Обосновано использование теоретических моделей выбора оптимальной структуры источников финансирования в условиях кризиса и нестабильной рыночной экономики. The article analyzes the main methods of optimization of financing of investment activity. It is proved that the process of choosing the optimal structure of sources of financing is the most important task of the economic service of the enterprise. The use of theoretical models of choice of the optimal structure of sources of financing in the conditions of a crisis and an unstable market economy is substantiated.