Круглий стіл "Голод 1946–1947 рр. в Україні: нові погляди та джерела (до 70-річчя трагедії)" - Юсов, С.Л.; Булгакова, О.В. (Український історичний журнал, 2017)
Науковий захід, приурочений трагічній сторінці вітчизняної історії – голоду
1946–1947 рр., відбувся 11 травня 2017 р. в актовій залі Інституту історії України
НАНУ.