Х Міжнародний науково-теоретичний семінар "Термінологія документознавства та суміжних галузей знань" - Ставицька, В.В. (Український історичний журнал, 2017)
2 червня 2017 р. в конференц-залі Київського національного університету культури
і мистецтв за сприяння й підтримки Українського науково-дослідного інституту
архівної справи та документознавства, Спілки архівістів України відбувся ювілейний
десятий міжнародний науково-теоретичний семінар, присвячений «імунітету» науки –
термінології – документознавства, архівознавства, джерелознавства, книгознавства та
інших дисциплін історичного, соціокомунікаційного циклів.