Крос-кореляційна функція розподілу АЯГ І типу з SDSS DR7 та блакитних галактик WiggleZ - Іващенко, Г.Ю.; Василенко, О.В. (Кинематика и физика небесных тел, 2015)
На основі власних вибірок активних ядер галактик (АЯГ) І типу та блакитних галактик з оглядів SDSS DR7 та WiggleZ DR1 отримано параметри їхніх крос- та автокореляційних функцій (АКФ). На основании собственных выборок активных ядер галактик (АЯГ) I типа и голубых галактик из обзоров SDSS DR7 и WiggleZ DR1 получены параметры их кросс- и автокорреляционных функций (АКФ). Using our samples of I-type Active Galactic Nuclei (AGN) and blue galaxies from SDSS DR7 and WiggleZ DR1 surveys we obtained parameters of their cross- and autocorrelation functions (ACF).