Наночастицы в артезианских водах - Гончарук, В.В.; Лапшин, В.Б.; Карпов, О.В.; Лесников, Е.В.; Балаханов, Д.М.; Данькин, Д.А.; Сыроешкин, А.В. (Химия и технология воды, 2011)
Предложена классификация наночастиц в природных водах по механизму образования и химическому составу. Получены данные по размерному спектру и содержанию микроэлементов алюмосиликатных частиц артезианских вод. Запропоновано класифікацію наночастинок у природних водах за механізмом утворення та хімічним складом. Отримані дані по розмірному спектру і змісту мікроелементів алюмосилікатних частинок артезіанських вод. The paper proposed a classification of nanoparticles in natural waters by the mechanism of formation and chemical composition. The data on size spectra and trace element content of aluminosilicate particles artesian water.