Блануца А. Земельна політика Яґеллонів на українських теренах Великого князівства Литовського (1440–1572 рр.) - Войтович, Л.В.; Стасюк, А.Є. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Блануца А. Земельна політика Яґеллонів на
українських теренах Великого князівства
Литовського (1440–1572 рр.) /
Відп. ред. П.Сас. – К.: Інститут історії України НАН України, 2017. – 423 с.