Листування гетьманів Лівобережної України з Москвою та Санкт-Петербурґом 1654–1764 рр. – Т.I: Гетьманство Богдана Хмельницького 1654–1657 рр. - Мицик, Ю.А. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Переписка гетманов Левобережной
Украины с Москвой и Санкт-Петербургом 1654–1764 гг. – Т.І: Гетманство Богдана Хмельницкого 1654–1657 гг. – Москва: Древлехранилище, 2017. – 460 с.