Чорнобиль: Документи Оперативної групи ЦК КПУ (1986–1988) - Барановська, Н.П. (Український історичний журнал, 2017)
Рецензія на книгу: Чорнобиль: Документи Оперативної групи ЦК КПУ (1986–1988) / Упор.:
О.В.Бажан, О.Г.Бажан, Г.В.Боряк,
С.І.Власенко. – К.: Інститут історії
України НАН України, Центральний державний архів громадських об’єднань України, 2017. – 830 с.