V Міжнародна наукова конференція "Проблеми дослідження українського визвольного руху 1920–1950-х рр." (до 75-річчя створення Української повстанської армії) - Патриляк, І.К. (Український історичний журнал, 2017)
Захід під такою назвою відбувся 5–6 жовтня 2017 р. у стінах Львівського
національного університету імені І.Франка.