Про результати виконання Державної цільової науково-технічної програми розроблення і створення сенсорних наукоємних продуктів на 2008–2017 роки (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 22 листопада 2017 р.) - Венгер, Є.Ф. (Вісник НАН України, 2018)
У доповіді проаналізовано результати виконання Державної цільової науково-технічної програми розроблення і створення сенсорних наукоємних
продуктів на 2008—2017 роки, наведено приклади створених у рамках цієї
міждисциплінарної програми інноваційних технологій та наукомісткої
продукції — різноманітних сенсорів, датчиків, приладів та систем на їх основі. The report analyzes the results of the implementation of the State Target Scientific and Technical Program for the
Development and Creation of Sensory Science-Intensive Products for 2008-2017. Examples are given of innovative
technologies and science-intensive products - various sensors, devices and systems on their basis which are created within
this interdisciplinary program.