Ювілей фундатора науки господарського права (до 90-річчя академіка НАН України В.К. Мамутова) - Лібанова, Е.М.; Устименко, В.А. (Вісник НАН України, 2018)
30 січня виповнюється 90 років від дня народження видатного вченого в
галузі господарського права, академіка Національної академії наук України, академіка Національної академії правових наук України, заслуженого
діяча науки і техніки України, доктора юридичних наук, професора Валентина Карловича Мамутова.