Історіографічний аналіз розвитку Харківського науково-виробничого кластеру цементної галузі Української РСР у 1950-х – 1980-х роках - Тарасенко, І.А. (Питання історії науки і техніки, 2014)
Даною науковою працею здійснено пошук, систематизацію та аналіз історіографічних джерел стосовно розвитку Харківського науково-виробничого кластеру цементної галузі Української РСР у 1950-х – 1980-х роках. Виявлено коло суб’єктів цього осередку. Данной научной работой осуществлен поиск, систематизация и анализ историографических источников относительно развития Харьковского научно-производственного кластера цементной отрасли Украинской ССР в 1950-х–1980-х годах. Выявлен круг субъектов этого образования. This research work was done a search, systematization and analysis of historiographical sources on the development of the Kharkov Scientific-production cluster cement industry of the Ukrainian SSR in the 1950- 1980. Identified a range of subjects of education.