Український науково-дослідний інститут механізації і проблеми ремонту та технічного обслуговування сільськогосподарської техніки (60-ті – 80-ті рр. ХХ ст. ) - Вечурко, С.І. (Питання історії науки і техніки, 2014)
У статті висвітлені передумови технічного обслуговування і ремонту, досліджено процес, який відповідає безвідмовній роботі машинно-тракторного парку агропромислового комплексу України. Проаналізовано діяльність Українського науково-дослідного інституту механізації і електрофікації сільського господарства
(УНДІМЕСГ) в 60-ті -80-ті рр. ХХ ст. В статье освещены предпосылки технического обслуживания и
ремонта, исследован процесс, отвечающий безотказной работе машинно-тракторного
парка агропромышленного комплекса Украины. Проанализирована деятельность Украинского научно-исследовательского института механизации и електрофикации сельского хозяйства (УНИИМЭСХ) в 60-е -80-е гг. ХХ в. The article highlights the prerequisites for maintenance and repairs, investigate the processes responsible
uptime tractor fleet of agriculture of Ukraine. Analyze the activity of the Ukrainian Research
Institute of Mechanization and Electrification Agriculture (URIMEA) in the 60 -80-ies.
The twentieth century.