Історіографія життєвого і науково-педагогічного шляху професора С. І. Лебедєва (1902-1989) - Богач, Є.М.; Григорюк, І.П. (Питання історії науки і техніки, 2014)
У статті висвітлюється історіографія життєвого і науково-педагогічного шляху
визначного вченого-фізіолога й біохіміка рослин, педагога, доктора біологічних наук,
професора, академіка та віце-президента Української академії сільськогосподарських
наук, заслуженого діяча науки УРСР Сергія Івановича Лебедєва. В статье освещается историография жизненного и научно-педагогического пути выдающегося ученого-
физиолога и биохимика растений, педагога, доктора биологических наук, профессора,
академика и вице-президента Украинской академии сельскохозяйственных наук, заслуженного деятеля науки УССР Сергея Ивановича Лебедева. The article highlights the historiography of the life
and scientific and pedagogical way of prominent physiologist and biochemist plants, teacher,
doctor of biological sciences, professor, academician and vice-president of the Ukrainian
Academy of Agricultural Sciences, Honored Worker of Science of USSR Sergei Ivanovich Lebedev.