О. О. Браунер та його зоогеографічні дослідження Півдня України - Рогожа, М.М. (Питання історії науки і техніки, 2014)
У статті проаналізовано різні аспекти діяльності О.О. Браунера з питань зоогеографічних досліджень Півдня України, їх порівняння з працями інших зоогеографів України. В статье проанализированы различные аспекты деятельности А.А. Браунера по
вопросам зоогеографических исследований Юга Украины, их сравнение с работами других зоогеографов Украины. Various dimensions of A.A.Brauner's activity on zoogeography of the South of Ukraine are
analyzed in the paper as well as the comparative analysis of his researches with other zoogeographists
contributions in that field.