Історичні віхи Глухівського краєзнавчого музею - Мошик, І.В. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті досліджуються проблеми створення, становлення та функціонування Глухівського краєзнавчого музею, його фондова, науково-дослідна та культурно-просвітницька діяльність в різні історичні періоди існування. В статье исследуются проблемы создания, становления и функционирования Глуховского краеведческого музея, его фондовая, научно-исследовательская и культурно-просветительская деятельность в разные исторические периоды существования. In article problems of creation and functioning of museum of local lore, its share, research and cultural and educational activity during the different historical periods of existence are investigated.