Генезис української термінології залізничної галузі: функціональні особливості - Сірик, О.М. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті проаналізовано розвиток української термінолексики залізничної галузі,
запропоновано шляхи розв'язання окремих питань функціонування української залізничної термінології як окремої терміносистеми сучасної української літературної мови. В статье проанализировано развитие украинской
терминолексики отрасли железнодорожного транспорта, предложены пути решения
отдельных вопросов функционирования украинской железнодорожной терминологии
как отдельной терминосистемы современного украинского литературного языка. The article analyzes the divelopment of Ukrainian railway industry
terminology, proposed solutions to specific issues of functioning of the Ukrainian railway
terminology as a separate terminological modern Ukrainian literary language.