Розвиток біотехнології в ННЦ "Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини" - Корольов, А.Г. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті висвітлено досягнення в галузі ветеринарної біотехнології провідного
ветеринарного закладу України - Національного наукового центру «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини» за 90 років свого існування. В статье освещены достижения в области ветеринарной биотехнологи ведущего ветеринарного заведения Украины – Национального научного центра «Институт экспериментальной и клинической ветеринарной медицины» за 90 лет своего существования. Achievements in the field of veterinary
biotechnologists of the leading veterinary institution of Ukraine – National scientific center
"Institute Experimental and Clinical Veterinary Medicine" in 90 years of the existence are
covered in article.