Деякі аспекти діяльності Воєнно-історичного товариства Російської імперії - Машталір, В.В. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті розглядаються напрямки роботи відділів Імператорського Російського воєнно-історичного товариства та окремим напрямком висвітлено засади діяльності воєнно-історичного товариства в Києві. В статье рассматриваются направления работы отделов Императорского Русского военно-исторического общества и отдельным направлением отражены принципы деятельности военно-исторического общества в Киеве. In the article work of departments of Emperor's Russian of military historical society assignments are examined and separate direction is reflect principles of activity of military historical society in Kyiv.