Хлібопекарське промислове обладнання 60-80-х рр. ХХ ст. в експозиції Музею хліба НІЕЗ "Переяслав" - Шакула, В.М. (Питання історії науки і техніки, 2015)
В НІЕЗ «Переяслав» зібрана невелика, але представницька колекція промислового обладнання 60-80 рр. для хлібопечення. В статті наведено опис експонатів, дані їх основні параметри, прослідковано їх походження. Заповеднике «Переяслав» собрана небольшая, но представительная коллекция промышленного оборудования для хлебопечения 60-80 гг. ХХ ст. В статье приведено описание экспонатов, даны их основные параметры, прослежены их происхождение. Reserve "Pereyaslav" assembled a small but representative collection of industrial equipment for the baking 60-80 XX century. The article describes the exhibits, given their basic parameters, traced their origins.