Участь ФТІНТ у спільних науково-технічних проектах у 60-80 рр. ХХ ст. - Ткаченко, С.С.; Овчаренко, Ю.С. (Питання історії науки і техніки, 2015)
У статті представлений історико-науковий аналіз діяльності Харківського фізико-технічного інституту низьких температур в 60-80-і рр. ХХ ст., також проаналізовано роботу наукової організації з різними підприємствами народногосподарського комплексу, приведена інформацію щодо реалізації спільних науково-технічних проектів. В статье представлен историко-научный анализ деятельности Харьковского физико-технического института низких температур в 60-80-е гг. ХХ ст., также проанализирована работа научной организации с различными предприятиями народнохозяйственного комплекса, приведена информацию по реализации совестных научно-технических проектов. The article had been presented the historical and scientific activities of the Kharkov of physics and technical institute of low temperatures in the 60-80-ies. XX century, had been analyzed the work of scientific organizations with the different institutions of the economic complex, submitted the information about the realizations of the scientific and technical projects.