Історія науки про залізничні станції - Рижева, Н.О. (Питання історії науки і техніки, 2015)
Рецензія на монографію Стрелко О. Г. Нариси з історії науки про залізничні станції
та вузли (друга половина ХІХ - перша половина ХХ століть) : монографія / О. Г. Стрелко; Державний економіко-технологічний університет транспорту. – Полтава: ТОВ «АСМІ», 2015. – 301 с.)