Поздоровляємо з 80-річчям! (Питання історії науки і техніки, 2015)
Гріффен Леонід Олександрович, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії вищої освіти України, Академії інженерних наук України, Академії інженерних наук Російської Федерації, провідний науковий співробітник Центру пам’яткознавства Національної академії наук України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури.