Капонірна артилерія Могилев-Ямпільського Укріпленого району - В’ялець, А.В. (Питання історії науки і техніки, 2016)
У статті розглянута капонірна артилерія Могильов-Ямпільського укріпленого
району, що стала щитом на берегах Дністра проти навали окупантів у 1941 році. В статье рассмотрена капонирная артиллерия Могилев-Ямпольского укрепленного района,
ставшая щитом на берегах Днестра против нашествия оккупантов в 1941 году. The article deals with
artillery caponiers Mogilev-Yampolsky fortified area, which has become a shield on the banks of the
Dniester against the invasion of the invaders in 1941.