Деякі аспекти функціонування музеїв закладів вищої освіти - Муравська, С.В. (Питання історії науки і техніки, 2016)
Стаття є спробою охарактеризувати кадрові проблеми життєдіяльності музеїв закладів вищої освіти, зокрема, класифікацію посад, особливості підпорядкування та графік роботи, на основі аналізу емпіричного матеріалу, отриманого в ході дослідницьких візитів до музеїв 7 областей Західної України. Статья является попыткой охарактеризовать кадровые
проблемы жизнедеятельности музеев учреждений высшего образования, в частности классификацию должностей, особенности подчинения и график работы, на основе анализа эмпирического материала, полученного в ходе исследовательских визитов в музеи 7 областей Западной Украины. The article is an attempt analyzing empirical
data obtained during research visits to museums of higher educational establishments
in 7 Western Ukrainian regions, to define the problems of their staff, including work
classification, schedule and submission.