Соціокультурний феномен ткацтва Західного Полісся (джерельна база дослідження) - Дашко, М.В. (Питання історії науки і техніки, 2016)
Розглянуто складові джерельної бази дослідження соціокультурного феномену
Західного Полісся. Виокремлено її історичну, географічну, етнографічну, мистецькознавчу частини, визначені їх нерозривність і взаємозв’язок, що дає підстави для розуміння цілісності досліджуваного явища. Рассмотрены составляющие базы источников исследования социокультурного феномена ткачества Западного Полесья. Выделены ее историческая, географическая, этнографическая и искусствоведческая части, определены их неразрывность и взаимосвязь, дающие основания для понимания целостности исследуемого явления. Selects its historical, geographical, ethnographical and parts of art
by their continuity and relationship that gives rise to understanding the integrity of the
phenomenon.