Творець перших потужних колісних тракторів на ХТЗ - Абдула, С.Л. (Питання історії науки і техніки, 2016)
У статті викладені результати діяльності талановитого конструктора О. А. Сошникова, наведені нові факти історії створення першого в країні потужного колісного трактора загального призначення. В статье изложены результаты деятельности талантливого конструктора А. А. Сошникова, приведены новые факты истории создания первого в стране мощного колёсного трактора общего назначения. The article presents the results of the gifted constructor's O.A. Soshnykov work, new facts about the history of the first in the country powerful wheel ploughable general functionality tractor's creation.