Дослідження нелінійних розрядних кіл в режимах роботи, близьких до резонансних - Шидловська, Н.А.; Самойленко, В.Г.; Кравченко, О.П. (Інститут електродинаміки НАН України, 2009)
Проаналізовано особливості процесів у нелінійному розрядному колі в режимах роботи, близьких до резонансних, в залежності від того, який з елементів кола є нелінійним. Проанализированы особенности процессов, происходящих в нелинейной разрядной цепи при режимах работы, близких к резонансным, в зависимости от того, какой из элементов является нелинейным. The article is dedicated to the analysis of peciliarities of processes in the nonlinear discharging circuits operating in near-resonance conditions in relation to the circuit unit being nonlinear.