Об’єкти національного надбання Харківщини: етапи формування і становлення (1930-2000 рр.) - Бєсов, Л.М. (Питання історії науки і техніки, 2016)
Розглянуто формування об’єктів національного надбання в одному із провідних
вищих технічних навчальних закладів України. Охоплено період з перших кроків утворення і до кінця минулого століття. Показано напрями діяльності і використання здобутків у сферах суспільного життя. Рассмотрено формирование объектов национального достояния в одном из ведущих высших технических учебных заведений Украины. Охвачено период с первых шагов их создания и до конца пришлого столетия. Показано направления деятельности и использование результатов научного поиска. The formation of objects of national
heritage in one of the leading institutions of higher technical educational institutions of
Ukraine. It covers the period from the first steps of their creation to the end of the century
newcomers. It covers the period from the first steps of their creation to the end of the century newcomers.