Про історію створення фронтального навантажувача Т-156 - Абдула, С.Л. (Питання історії науки і техніки, 2017)
У статті описані події, які пов’язані із створенням в Україні першого фронтального колісного навантажувача на базі трактора з шарнірною рамою та висвітлено роль в цьому директора ХТЗ В.В. Бібліка і голови Харківського регіону О.С. Масельского. В статье изложены события, связанные с созданием в Украине первого фронтального
колесного погрузчика на базе трактора с шарнирной рамой и освещена роль в этом
директора ХТЗ В.В. Библика и главы Харьковского региона А.С. Масельского. The article describes events related to creation in Ukraine of the first wheel front loader based on a
tractor with articulated frame and covered participation by the “Kharkiv tractor plant”
chief V.V. Biblik and head of Kharkiv region O.S. Maselsky.