Сергій Юлійович Вітте (1849–1915) – життя та діяльність - Петрученко, О.А. (Питання історії науки і техніки, 2017)
У статті висвітлюється життя та діяльність С.Ю. Вітте – видатного фінансиста, політика, дипломата і залізничного адміністратора. Стаття доносить до нас аромат епохи, яка давно відійшла, але все-таки близька для нас, бо багато у чому співзвучна з нашим часом. В статье освещается жизнь и деятельность С.Ю. Витте – выдающегося финансиста, политика, дипломата и железнодорожного администратора. Статья доносит к нам аромат эпохи, которая давно отошла, но все-таки близкая для нас, потому что во многом созвучная и с нашим временем. The article highlights the life and work activity of the prominent financier, politician, diplomat and railway administrator S. Yu.Vitte. The article brings to us the epoch flavor that moved away, but nevertheless is close to us, because in many ways it is still consonant with of our time.